Trauma of crisis: kansen voor leven op een nieuw spoor


Zelf doen of hulp vragen?

Als manager van een bedrijf of zzp’er kunnen wij veel zaken zelf oplossen. Bij psychische klachten die erg lang aanhouden is het verstandig hulp van een psychologisch therapeut in te roepen. Paul Mudde van PAULUM therapie voor psychosociale therapie helpt je het leven te (laten) vinden na een ingrijpende verandering en brengt je in contact met ons vermogen -om met gebruik van onze persoonlijkheid– kwaliteit te geven aan ons bestaan.

Ons leven niet te laten beheersen door gebeurtenissen van buitenaf echter ons eigen leven van binnen uit te beleven en moeten wij leren leven met verliezen of een niet verwerkt trauma uit het verleden.

Door middel van therapiesessie en in gesprek met uw therapeut kunnen wij op zoek gaan naar nieuwe inzichten en onontdekte kwaliteiten.

Soms zegt ons leven STOP! en moeten wij leren leven met verliezen of een niet verwerkt trauma uit het verleden.

Elke crisis geeft een mogelijkheid uw leven op een nieuw spoor te zetten.

 

Ga op zoek naar de weg om je leven op een nieuw spoor te zetten.

 

Doe dit samen met Paul Mudde Paul Mudde. Psycho soclaal therapeut voor trauma, rouw en verliesverwerking en maak een afspraak voor een online intakegesprek en vul het formulier in.

 

In de kern van moeilijkheid ligt de mogelijkheid

 

Methode: Paul Mudde gebruikt in zijn therapiesessies de methode van K├╝bler-Ross die hij geleerd heeft van Marieke de Bruijn.